Fotoborduren - borduurpatronen van uw eigen foto's - Gratis!

Het maken van kruissteek borduurpatronen van uw eigen afbeeldingen is via Pic 2 Pat wel erg gemakkelijk. In drie eenvoudige stappen maakt u van een afbeelding via onze website een prachtig kruissteek telpatroon. Dat telpatroon kunt u vervolgens naar uw computer halen en daar uitprinten en opslaan. Zo heeft u het ontwerp altijd bij de hand.

Voor het gemak berekent Pic 2 Pat direct welke kleuren borduurzijde nodig zijn om de afbeelding te maken en hoeveel strengen u nodig heeft van elke kleur. U kunt dus direct aan de slag met uw borduurpatroon.

Stap 1: Selecteer een bestand

Selecteer hieronder een afbeeldingbestand op uw computer en druk daarna op de Volgende knop om deze afbeelding in te laden in Pic 2 Pat. U kunt met de knop rechts van het invoerveld bladeren door de bestanden op uw computer om zo de juiste afbeelding te kunnen vinden.

Pic 2 Pat kan bijna alle afbeeldingsformaten aan. Een afbeelding mag maximaal 4 MB groot zijn. Houd er wel rekening mee dat grotere afbeelden een aantal seconden nodig hebben om naar de Pic 2 Pat computer verstuurd te worden. Na drukken op Volgende kan het daarom even duren voor de volgende stap verschijnt waar u kunt aangeven hoe groot het borduurwerk moet worden en hoeveel kruisjes per centimeter er in het patroon moeten komen.

Bestand:

Afbeelding wordt ingeladen Afbeelding wordt ingeladen...

Privacy verklaring