Fotoborduren - borduurpatronen van uw eigen foto's - Gratis!

Het maken van kruissteek borduurpatronen van uw eigen afbeeldingen is via Pic 2 Pat wel erg gemakkelijk. In drie eenvoudige stappen maakt u van een afbeelding via onze website een prachtig kruissteek telpatroon. Dat telpatroon kunt u vervolgens naar uw computer halen en daar uitprinten en opslaan. Zo heeft u het ontwerp altijd bij de hand.

Voor het gemak berekent Pic 2 Pat direct welke kleuren borduurzijde nodig zijn om de afbeelding te maken en hoeveel strengen u nodig heeft van elke kleur. U kunt dus direct aan de slag met uw borduurpatroon.

Stap 1: Selecteer een bestand

Selecteer hieronder een afbeeldingbestand op uw computer en druk daarna op de Volgende knop om deze afbeelding in te laden in Pic 2 Pat. U kunt met de knop rechts van het invoerveld bladeren door de bestanden op uw computer om zo de juiste afbeelding te kunnen vinden.

Pic 2 Pat kan bijna alle afbeeldingsformaten aan. Een afbeelding mag maximaal 18 MB groot zijn. Houd er wel rekening mee dat grotere afbeelden een aantal seconden nodig hebben om naar de Pic 2 Pat computer verstuurd te worden. Na drukken op Volgende kan het daarom even duren voor de volgende stap verschijnt waar u kunt aangeven hoe groot het borduurwerk moet worden en hoeveel kruisjes per centimeter er in het patroon moeten komen.

Privacy verklaring