Foto vezenje sa besplatnim uzorcima za vezenje iz fotografija

Izrada križ obrazaca iz vlastitih slika Pic2Pat je vrlo lako. U tri jednostavna koraka napravite od neke slike putem naše web stranice prekrasnu kartu križnih uboda. Ovaj grafikon vezenja onda možete staviti na vaše računalo i ispisati ga te spremiti. Tako imate skicu uvijek pri ruci.

Radi lakšeg snalaženja Pic2Pat odmah izračunava koji svileni konac je potreban da biste sliku napravili i koliko vam je potrebno niti za svaku boju. Dakle možete odmah početi s vašim uzorkom vezenja .

Korak 1: Odaberite datoteku

Molimo izaberite ovde ipod slikovnu datoteku na vašem računalu, a zatim pritisnite gumb Sljedeće da biste učitali ovu sliku u Pic2Pat. Možete koristiti desni gumb kod polja unosa pregledavanje datoteka na vašem računalu kako bi pronašli pravu sliku.

Pic2Pat može podnijet gotovo sve formate slika. Slika smije biti najviše 18 nbsp;MB velićine. Imajte na umu da je za veću sliku potrebno nekoliko sekundi da se sa raćunala pošalje na Bombie. Nakon pritiska Sljedeće može potrajati neko vrijeme dok sljedeći korak se prikaže gdje možete odrediti veličinu veza i koliko križeva po centimetru u uzorku bi trebalo biti.

Odaberite datoteku:

Učitavanje slike Učitavanje slike...

Izjava o privatnosti