Създайте собствени образци за кръстосан бод онлайн

Създаването на образци за кръстосан бод от вашите собствени снимки е много лесно с Pic2Pat. Само в три прости стъпки вие ще трансформирате снимка в красива разграфена схема за кръстосан бод. Схемата може да изтеглите на своя компютър, където можете да я принтирате или съхраните. Ако желаете да принтирате образеца отново на по-късен етап, не е необходимо да посещавате сайта още един път, защото дизайнът е съхранен локално на вашия компютър.

Pic2Pat ни улеснява много чрез калкулиране на цветовете на необходимите конци и броя редове за всеки цвят. Следователно може да започнете със своята бродерия веднага.

Стъпка 1. Изберете файл

Изберете снимка от своя компютър и натиснете бутона продължи, за да качите снимката на сървъра на Pic2Pat. Чрез натискане на бутона търсене, може да потърсите сред своите снимки, за да намерите правилния файл.

Pic2Pat може да обработва почти всички снимкови формати. Максималният размер на файла е 18 МБ. Не забравяйте, че големите снимки се нуждаят от няколко секунди, докато бъдат изпратени към сървъра на Pic2Pat. Може да отнеме малко време след натиска на бутона продължи, докато преминете на следващата стъпка, където може да изберете размера на своята бродерия и броя на бодовете на сантиметър.

Изберете файл:

Зареждане на снимката Зареждане на снимката...

Декларация за конфиденциалност