Създайте собствени образци за кръстосан бод онлайн

Създаването на образци за кръстосан бод от вашите собствени снимки е много лесно с Pic 2 Pat. Само в три прости стъпки вие ще трансформирате снимка в красива разграфена схема за кръстосан бод. Схемата може да изтеглите на своя компютър, където можете да я принтирате или съхраните. Ако желаете да принтирате образеца отново на по-късен етап, не е необходимо да посещавате сайта още един път, защото дизайнът е съхранен локално на вашия компютър.

Pic 2 Pat ни улеснява много чрез калкулиране на цветовете на необходимите конци и броя редове за всеки цвят. Следователно може да започнете със своята бродерия веднага.

Стъпка 1. Изберете файл

Изберете снимка от своя компютър и натиснете бутона продължи, за да качите снимката на сървъра на Pic 2 Pat. Чрез натискане на бутона търсене, може да потърсите сред своите снимки, за да намерите правилния файл.

Pic 2 Pat може да обработва почти всички снимкови формати. Максималният размер на файла е 4 МБ. Не забравяйте, че големите снимки се нуждаят от няколко секунди, докато бъдат изпратени към сървъра на Pic 2 Pat. Може да отнеме малко време след натиска на бутона продължи, докато преминете на следващата стъпка, където може да изберете размера на своята бродерия и броя на бодовете на сантиметър.

Изберете файл:

Зареждане на снимката Зареждане на снимката...

Декларация за конфиденциалност