Creează-ţi online propriile modele de goblenuri

Cu Pic 2 Pat puteţi crea foarte uşor modele de goblenuri din imaginile proprii. În trei paşi simpli veţi transforma o imagine într-un frumos model de goblen. Modelul poate fi descărcat pe calculatorul dumneavoastră şi poate fi apoi printat sau păstrat. Dacă peste un timp veţi dori să printaţi modelul din nou, nu va mai fi nevoie să intraţi pe site, pentru că design-ul este stocat pe calculatorul dumneavoastră.

Pic 2 Pat vă face viaţa mai uşoară deoarece calculează ce culori ale firului de cusut sunt necesare şi câte rânduri apar pentru fiecare culoare. În acest fel veţi putea începe imediat să lucraţi la goblen.

Pasul 1: Selectaţi un fişier

Selectaţi o imagine de pe calculatorul dumneavoastră şi apăsaţi butonul „Next” pentru a o încărca pe serverul Pic 2 Pat. Prin apăsarea butonului „browse” puteţi parcurge imaginile dumneavoastră pentru a găsi fişierul corect.

Pic 2 Pat poate procesa aproape orice tip de imagini. Mărimea maximă a unui fişier este de 4 MB. Reţineţi faptul că imaginile mari necesită un timp mai lung pentru a fi trimise către serverul Pic 2 Pat. De aceea după apăsarea butonului „Next” este posibil să se întârzie afişarea următorului pas unde veţi putea alege mărimea goblenului şi numărul de cusături pe centimetru.

Selectaţi un fişier:

Imaginea se încarcă Imaginea se încarcă...

Politica de confidenţialitate