Hímezz egy fotót! - Készítsen saját keresztszemes hímzésmintát on-line!

Saját képekből keresztszemes hímzésmint sablon a Pic 2 Pat-val nagyon könnyen elkészíthető. Három egyszerű lépéssel átváltoztathat egy képet egy gyönyörű, megszámolt keresztszemes hímzésmintává. Az elkészült minta letölthető a számítógépre, ahonnan kinyomtathatja és ahová elmentheti. Így, ha későbbiekben szüksége van a hímzésmintára, nem kell újra felmennie a weboldalra, hiszen a minta korábban már elmentésre került az Ön számítógépén.

A Pic 2 Pat azzal is megkönnyíti az Ön dolgát, hogy kikalkulálja, hogy a hímzéshez milyen színkre lesz szüksége, illetve, hogy hány sorral kell számolnia az egyes színekből. Emiatt akár azonnal hozzá is láthat az alkotáshoz!

1. lépés: Kép kiválasztása

A kép feltöltéséhez a Pic 2 Pat serverre először válasszon ki egy kép-fájlt a számítógépén, majd nyomja meg a Következő lépés gombot. A böngésző folyamatos nyomvatartása segít Önnek, hogy kiválassza a megfelelő fájlt.

A Pic 2 Pat képes a legtöbb képformátum feldolgozására. A maximális fájl méret 4 MB lehet. Ne felejtse el, hogy nagyobb méretű képek elküldése a Pic 2 Pat serverre több időt vehetnek igénybe. Ezért, miután lenyomta a Következő Lépés gombot eltelhet egy kis idő amíg a következő lépéshez érkezik, ahol ki tudja választani a kézimunka méreteit és öltések centiméterenkénti számát.

Kép kiválasztása:

A kép töltődik A kép töltődik...

Adatvédelmi Irányelvek